top of page

 WELKOM

Zoek je een zangdocent/vocal-coach, koorarrangeur of koordirigent? Of ben je op zoek naar een heldere stem voor jouw productie, zowel op het podium als in de studio? Neem dan een kijkje op mijn site. Ik hoop je te zien!

NIEUWS

Zangles & Vocal Coaching

Ik heb weer ruimte voor nieuwe zangleerlingen en voor het geven van vocal-coaching.

Heb je zin om lekker te zingen, leuke songs in te studeren met professionele begeleiding of zoek je begeleiding bij het gebruik van je stem? Lees meer over zangles en vocal-coaching of neem contact met me op.

Regelmatig bied ik leuke zang-aanbieding aan. Kijk verder op deze pagina op te zien welke zang actie er momenteel loopt. 

Koorregie/workshops en meer voor koren.

Wil jouw koor meer leren over het geven van een goede performance? Op zoek naar een interim-dirigent of een uitdagende workshop?

Op de nieuwe pagina koor-coaching vertel ik meer over de mogelijkheden. Hopelijk zie ik jullie in een repetitie of tijdens een workshop!

Korenfestival Canta Al Mar

In oktober '23 heb ik met VocalGroup Flevox aan het korenfestival Canta al Mar in Calella, Spanje mee mogen doen. Het was een onwijs leuke week met veel gave optredens. Super blij dat ik voor deze enthousiaste groep mag staan! Kijk hieronder naar de foto's.

Zang Actie

Koorarrangementen

Afgelopen tijd heb ik weer mooie koorarrangementen mogen schrijven.

Ook op zoek naar een leuk koorarrangement? Lees verder onder koorarrangementen of kijk hier.

Queen in Concert

Afgelopen juni mocht ik samen met dirigent Dirk Annema een heel mooi project dirigeren: Queen in Concert. Het werd een samenwerking van KCMV Advendo, New Valley Singers en Flevox. met meer dan 100 man samen de muziek van Queen ten gehore brengen... kippenvel.

foto: Emiel Willems

contact
bottom of page